1. Tukisivusto
  2. Tehtävätyypit & sisällöt

Aineiston tai aktiviteetin lisääminen kurssille

Oppimateriaaleja kutsutaan aineistoiksi ja osallistujan aktiivista tekemistä vaativia tehtäviä aktiviteeteiksi.

Lisätäksesi kurssille aineistoja tai aktiviteetteja laita kurssilla oikeasta yläkulmasta muokkaustila päälle. Aineistojen ja aktiviteettien lisäämiseen kurssisivulle on muutama erilainen tapa.

Lisää aktiviteetti tai aineisto

Kun muokkaustila on päällä, tulee kurssin eri osioihin näkyviin Lisää aktiviteetti tai aineisto -linkki, jota klikkaamalla aukeaa ponnahdusikkuna. Ikkunasta pääset valitsemaan haluamasi aineiston/aktiviteetin klikkaamalla valitsemasi aineiston/aktiviteetin kuvakkeen päällä. Jos haluat aineisto- tai aktiviteettityypistä lisätietoja, klikkaa aineiston/aktiviteetin kohdalla pienestä i-kirjaimesta.

Valinnan jälkeen aukeaa aineiston/aktiviteetin asetusten määrittely. Sivulla on alue, jolle voit vetää tiedoston. Tärkeimmistä asetuksista kerrotaan tarkemmin kyseisen aineiston tai aktiviteetin ohjeissa.

Tiedoston lisääminen kurssille - Vedä ja pudota

Tiedostoja on mahdollista lisätä myös vetämällä tiedosto oman tietokoneesi resurssienhallinnasta kurssisivulle. Kun olet vetämässä tiedostoa kurssialuelle, kurssiosion alaosaan tulee viesti, joka ilmaisee mihin kohtaan tiedosto tulee.