Kansio

Kansion avulla voit kerätä useita tiedostoja yhteen paikkaan, mikä vähentää tilantarvetta kurssialueella.

Sen sijaan, että lisäät kurssialueelle useita tiedostoja, voit lisätä sinne kansion, johon voit valita haluamasi tiedostot. Oletusarvoisesti opiskelijat eivät saa lisätä kansioon tiedostoja.

Voit tuoda tiedostot Moodleen ZIP-tiedostoksi pakattuna kansiona ja purkaa ne Moodlessa, tai luoda tyhjän kansion ja tuoda siihen tiedostoja.

Kansion lisääminen

Asetuksista riippuen voit lisätä kansion kurssisivulle joko aiheosioissa olevilla Lisää aktiviteetti tai aineisto -linkeillä tai Lisää aineisto... -alasvetovalikoilla. Voit myös vetää ZIP-tiedostoksi pakatun kansion hiirellä tietokoneesi resurssienhallinnasta suoraan kurssisivulle.