Kurssin kokonaisarvosana

Kurssin kokonaisarvosana lasketaan kurssin arvioitavista aktiviteeteista.

Sisällys

1. Yhteenveto

2. Laskentavan muuttaminen

3. Kurssin maksimiarvosanan muuttaminen

4. Käytettävissä olevat laskentavat

1. Yhteenveto

Jokaiselle Moodlen kurssille lasketaan kokonaisarvosana kaikista kurssilla arvioitavissa olevista aktiviteeteista.

Oletuksena kurssin maksimiarvosana on 100,0 ja laskentatapana käytetään luonnollista summaa (natural weighting).

Tämä kokonaisarvosana näytetään arvioinnit-sivulla (arvioijan raportilla) oikeassa reunassa kursisyhteenveto-otsikon alla.

kurssin_hallinta_kurssin_kokonaisarvosana_1

2. Laskentavan muuttaminen

Laskentatapaa voi muuttaa polusta vasemman reunan valikko -> arvionnit -> asetukset -> Arviointikirjan asetukset -> kurssin nimen rivillä klikataan muokkaa-valikkoa -> muokkaa asetuksia -> yhteenveto-alasvetovalikosta.

kurssin_hallinta_kurssin_kokonaisarvosana_2

kurssin_hallinta_kurssin_kokonaisarvosana_3

3. Kurssin kokonaisarvosanan muuttaminen

Jos haluat niin voit muuttaa kurssin oletuskokonaisarvosanaa 100,0 kaikilla muilla paitsi luonnolinen summa laskentatavalla.

Tämä tapahtuu polussa vasemman reunan valikko -> arvionnit -> asetukset -> Arviointikirjan asetukset -> kurssin nimen rivillä klikataan muokkaa-valikkoa -> muokkaa asetuksia -> Arvosana-asteikon yläraja -> syötä uusi arvo esim. 50,0 ja tallenna muutokset.

kurssin_hallinta_kurssin_kokonaisarvosana_4

4. Käytettävissä olevat laskentavat

Käytettävissä olevat laskentatavat ovat