1. Tukisivusto
  2. Oppimisalustan käyttöliittymä

Kustomoitava navigaatiolohko (MM Slick)

MM Slick mahdollistaa navigaatiokorttien luontia mihin voit listä yhden tai useamman kuvakortin. Kortit sisältävät kuvauksen ja linkin sivuston kurssille tai kustomoidun kortin haluamallasi sisällöllä.

Slickin käyttöönotto

Pääset lisäämään kyseisen lohkon laittamalla muokkaustilan päälle ja valitsemalla oikealla sivulla olevasta valikosta "Lisää lohko". Valitse listasta "Kustomoitava navigaatiolohko".

Lohko tulee oletuksena tyhjänä näkyviin. Pääset muokkaamaan sen asetuksia ja lisämään sisältöä painamalla lohkonimen oikealla sivulla olevaa hammasratasta ja valitsemalla "Muokkaa lohkoa Kustomoitava navigaatiolohko".

Lohkon asetukset

• Kustomoitava navigaatiolohko: Minkä otsikon nimellä haluat että lohko näkyy käyttäjille.
  • Valitse asettelu: Kaksi valintaa "carousel" tai "grid".
    • Carousel luo karusellimaisen näkymän kursseista.
    • Grid näyttää kaikki listatut kurssit ruudukkona.
  • Hallinnoi kortteja: Tämän asetuksen kautta pääset lisäämään tai poistamaan uusia kurssikortteja.
  • Kustomoitavan navigaatiolohkon asetukset: Jos asettelu on "carousel" pystyt näissä asetuksissa muokata kuinka monta korttia näkyy vierekkäin, kuinka monta uutta korttia haetaan kun klikkaa nuolta ja rivien määrää.
  • Näytä opettaja. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat näyttää opettajan.
  • Näytä kategoria. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat näyttää kategorian.

• Näytä edistyminen. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat näyttää edistymisen.
  • Linkin asetukset. Täsätä voit määrittää otsikkolinkin tekstin ja minne linkki vie.

Hallinnoi kortteja kohdassa pääset lisämään uusia kortteja näkymään "Lisää uusi kortti" valinnan kautta. Kun luot uuden kortin voit valita joko "Kurssikortti" tai "Kustomoitu kortti". Kurssikorttin kautta haet "Valitse kortille kurssi" valikosta sivustolla olemassa olevan kurssin. Kurssin kuvaus ja taustakuva tulee automaattisesti näkyviin korttiin. Kustomoidussa kortissa voit itse valita mitä haluat näyttää kortissa. Voit itse muokata otsikkoa, kuvausta, kortin osoitetta (eli mihin kortti ohjaa sinut) ja kortin kuvaa.

Kun olet valinnut sopivan kurssikortin tai muokannut kustomoitua korttia paina sivun lopussa "Tallenna muutokset" niin kortti luodaan.