Multitopic -kurssiformaatti

Multitopic-kurssiformaatti yhdistää välilehtikurssiformaatin ja aiheet-kurssiformaatin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Sisällys

1. Kurssiformaatin käyttöönotto
  2. Osioiden ja aiheiden lisääminen/poisto
  3. Aktiviteettien siirtäminen välilehdeltä toiselle

Huom! Tämä on maksullinen lisäosa. Ottaaksesi toiminnon käyttöön tai kuullaksesi lisäosan käyttömahdollisuuksista ja hinnastosta, olethan yhteydessä asiakasyhteyshenkilöösi.

Kurssiformaatin käyttöönotto

multitopic1

Multitopic-kurssiformaatin saa valittua menemällä kurssin asetuksiin ja kohtaan kurssimuoto, josta valitaan Multitopic. Multitopic-kurssiformaatin asetuksista on valittavissa näytetäänkö aiheen ajanjakso eli aiheille näytetään viikkonumero ja päivämäärät, kuten viikot-kurssiformaatissa vai ilman ajanjaksoja. Asetuksista voi myös määrittää näytetäänkö piilotetut osiot tiivistetyssä muodossa vai ovatko ne täysin näkymättömiä. Lisäksi asetuksista voidaan määrittää bannerisiivu eli mikä osa kurssikuvasta näytetään.

multitopic3

Huom! Käytettävä kurssiformaatti on suositeltavaa valita ennen kurssin sisällön lisäämistä. Mikäli vaihdat kurssiformaatin toiseen sisällön lisäämisen jälkeen, niin multitopic -kurssiformaatissa olevat välilehdet poistuvat, jolloin menetät niillä olevan sisällön.

Osioiden ja aiheiden lisääminen/poisto

Kun muokkaustila on päällä voit lisätä kurssille osioita ja aiheita painamalla plus-merkkejä. Tällä tavoin voit jaotella kurssin sisällön omiin välilehtiinsä ja jokaiselle välilehdelle voit vielä koota haluamasi sisällön aiheittain. Osioita ja aiheita voi uudelleen nimetä painamalla nimen vieressä olevaa kynän kuvaa.

multitopic2

Osioita voi myös poistaa painamalla osion oikeassa reunassa olevaa muokkaa tekstiä ja valitsemalla pudotusvalikosta kohta poista osio, kunhan olet ensin poistanut kaikki Osion alla olevan Aiheet.

multitopic6

Aktiviteettien siirtäminen välilehdeltä toiselle

Aktiviteetteja voi myös siirrellä osiosta ja aiheesta toiseen aktiviteettien siirtotilan ollessa päällä painamalla kaksisuuntaista nuolta.

multitopic4_0

Kun nuolta on painettu osioihin ja aiheisiin tulee tyhjiä laatikoita, jota klikkaamalla valittu aktiviteetti siirtyy siihen kohtaan.
multitopic5