Työpöytä

Oppimisympäristössä jokaiselle käyttäjälle on työpöytä, jonka sisältöä on mahdollista muokata.

Pääset omalle työpöydälle klikkamalla yläpalkista Työpöytä -linkkiä. Oletuksena sivu koostuu neljästä eri lohkosta: Viimeksi katsotut kurssit, Kurssien yhteenveto, Tulevat tehtävät ja määräajat sekä Kalenteri.

Viimeksi katsotut kurssit: Listaa kolme viimeisintä kurssia joilla henkilö on käynyt.

Kurssien yhteenveto: Listaa käyttäjän kaikki kurssit, sisältää useita eri suodattimia ja toimintoja. Näkymää voi suodattaa seuraavasti:
      • Kaikki kurssit (paitsi näkymästäni poistetut). Listaa kaikki käyttäjän kurssit, paitsi ne jotka hän on itse näkymästä mahdollisesti piilottanut.
      • Käynnissä olevat kurssit. Täällä näkyvät kurssit joille asetettuja suoritusehtoja ei ole vielä täytetty, lisäksi kurssin asetuksissa määritetty aloitusaika täytyy olla ohitettuna ja kurssille määritetty loppumisaika ei saa olla vielä mennyt.
      • Tulevat kurssit. Käyttäjän tulee olla liitetty/kirjautunut kurssille, jonka aloituspäivämäärä on tulevaisuudessa.
      • Menneet kurssit. Täällä näkyvät kurssit, joissa kurssin loppumispäivämäärä on ohitettu tai joiden läpäisyyn vaadittavat suoritusehdot ovat täytetty.
      • Suosikit. Täällä näkyvät käyttäjän itsensä itselleen mahdollisesti merkitsemät suosikkikurssit.
      • Näkymästäni poistetut kurssit: Näyttää kurssit, jotka olet poistanut näkymästä.
      • Lisäksi käytössä on hakutoiminto, jolla voit hakea kurssia omista kursseistasi. Voit myös järjestää kurssit joko nimenmukaisesti aakkosjärjetykseen tai viimeksi käytyjen kurssien mukaisesti. Voit myös valita näytetäänkö kurssit näkymässä kortteina vai listana.

Tulevat tehtävät ja määräajat: Listaa tulevat tehtävät/aktiviteetit, joiden deadline on lähestymässä.

Kalenteri: Listaa mahdolliset järjestelmä- ja kurssitason kalenterimerkinnät henkilölle.

Oman Työpöydän muokkaaminen

• Aseta muokkaustila päälle oikean yläkulman liukukytkmellä.
  • Voit lisätä lohkoja oikean reunan Lisää Lohko -valinnan kautta.
  • Voit siirtää lohkoja vetämällä hiirellä Siirrä lohko -ikonien kohdalta.
  • Voit muuttaa lohkon asetuksia napsauttamalla Muokkaa -painiketta (ratas -kuvake) lohkon oikeassa yläreunassa ja valitsemalla haluamasi muokkaustoiminnon.