Opettajan/kouluttajan tiedot -lohko

Opettajan/kouluttajan tiedot -lohkolla voidaan nostaa opettajan tiedot (nimi, kuva, kuvaus) näkyviin kurssilla automaattisesti. Lisäksi voidaan näyttää opettajan muita kursseja.

SISÄLTÖ

1. Yleistä lisäosasta
  2. Lohkon lisääminen kurssille
  3. Lohkon asetusten muokkaaminen

1. Yleistä lisäosasta

Opettajan/kouluttajan tiedot -lohkolla voidaan nostaa kurssin opettajan tiedot automaattisesti näkyviin kurssin oikeaan reunaan. Lohkoon on mahdollista lisätä opettajan nimi, kuva sekä kuvaus. Jos opettaja on opettajana useammalla kurssilla voidaan tässä näyttää myös tiedot opettajan muista kursseista.

Mikäli kurssilla on useampia opettajia, voidaan asetuksista valita kenen opettajan tiedot näytetään. Lohkoja on mahdollista lisätä useampia, jolloin kurssille on mahdollista saada näkyviin useamman opettajan tiedot.

2. Lohkon lisääminen kurssille

Lohkon lisääminen kurssille tapahtuu seuraavasti.

1. Aseta oikeasta yläkulmasta muokkaustila päälle.

MMOpettaja_muokkaustila

2. Valitse oikeasta yläkulmasta hieman alempaa +Lisää lohko.

MMOpettaja lisaa lohko

3. Valitse auenneesta valikosta MM Opettaja (tai MM Teacher).

MMOpettaja_lohkon valinta

4. Lohko tulee näkyviin oikeaan reunaan. Lohkossa näkyy opettajan nimi sekä hänen profiilikuvansa sekä kuvaus, jos nämä tiedot ovat lisättynä hänen käyttäjätiedoissa.

3. Lohkon asetusten muokkaaminen

1. Lohkon asetuksia voit muokata klikkaamalla lohkon oikeasta yläkulmasta hammasratas -> Muokkaa lohkoa...

2. Lohkon asetuksissa voit muuttaa lohkon otsikon sekä valita kenen opettajan tiedot näytetään. Lisäksi voit valita näytetäänkö opettajan muut kurssit kyseisessä lohkossa.