Sähköposti-ilmoitus tenttipalautuksista opettajalle

Kurssin opettajat voivat niin halutessaan saada ilmoituksen, kun opiskelija on suorittanut tentin. Tämä vaatii sen, että opettajat muokkaavat tentin paikallisia oikeuksia.

Kannattaa myös huomioida, että lähtevien sähköpostiviestien määrä voi olla suuri, jos palautuksia on kymmeniä/satoja samaan aikaan ja kurssilla on monia opettajia.

Jos kurssilla käytetään erillisiä ryhmiä ja opettajat ovat lisätty ryhmiin he saavat ilmoituksen vain oman ryhmänsä palautuksista.

Oikeuksien lisääminen tapahtuu seuraavasti:

1. Klikkaa tenttiä kurssilla

2. Keskiosasta valitse hammasratas -> oikeudet

3. Suodatin-kenttään kirjoita mod/quiz:emailnotifysubmission

tentti_sähköposti-ilmoitus_tenttipalautuksista_2

4. Klikataan ensimmäistä plus-merkkiä Roolit joissa oikeus -otsikon alla

tentti_sähköposti-ilmoitus_tenttipalautuksista_3

5. Avautuvalla sivulla valitaan rooliksi Opettaja ja Salli

tentti_sähköposti-ilmoitus_tenttipalautuksista_4

6. Nyt ko. oikeus on sallittu opettaja-roolissa kurssilla oleville eli he saavat ilmoituksen, kun opiskelija on suorittanut tentin.

tentti_sähköposti-ilmoitus_tenttipalautuksista_5