1. Tukisivusto
  2. Oppimisalustan käyttöliittymä

Etusivun kurssitarjotin (MM Flix)

Kurssitarjotin (MM Flix) tuo kurssitarjontasi esille "Netflix"-tyylisillä visuaalisilla kuvakorteilla. Kursseja voidaan järjestellä kategorioittain ja opiskelijat pääsevät näkemään kurssien kuvaukset suoraan kuvakorteilta.

Kursseja voidaan järjestellä kategorioittain ja opiskelijat pääsevät näkemään kurssien kuvaukset suoraan kuvakorteilta.

Kurssitarjontaa voidaan myös nopeasti filtteröidä erilaisten tunnisteiden avulla, joka suodattaa näkymään ainoastaan valitun aihe-alueen kurssit (esimerkiksi kaikki "perehdytysaiheiset" kurssit).

Kurssin kuvakortille haetaan kurssin asetuksista Kurssin kuvituskuva -kentästä.

Kurssitarjotin (MM Flix) -lohkon käyttöönotto

Järjestelmän hallinnoija voi lisätä lohkon oppimisalustan etusivulle seuraavasti:

1. Alustan etusivulla ollessa laita oikeasta yläkulmasta Muokkaustila päälle.

2. Klikkaa ylhäältä oikeasta reunasta Lisää lohko > Kurssitarjotin.

3. Lohko ilmestyy keskipalstalle.

Lohkon asetukset

Muokkaustilan ollessa päällä pääset lohkon asetuksiin klikkaamalla lohkon yläkulmasta Toimintovalikko -painiketta (ratas -kuvake) ja valitsemalla Muokkaa lohkoa Kurssitarjotin.

Lohkon asetuksista löytyy seuraavat kohdat:

• Lohkon otsikko: Minkä otsikon haluat näkyvän käyttäjille.
  • Kuinka monta kurssia vierekkäin?: Määrittää rinnakkain näytettävien kurssien lukumäärän.
  • Kuinka monta uutta kurssia haetaan, kun klikataan nuolta?:Kuinka monta kurssia kerrallaan kategorian rivi liikkuu sivuttaissuunnassa kun sen päässä olevia painikkeita painetaan.
  • Rivejä per kategoria: Kuinka monta riviä kursseja näytetään per kategoria.
  • Kuinka monta kategoriaa ladataan kerrallaan: Kuinka monta kategoriaa latautuu kerrallaan näkyviin.
  • Näytä tunnisteet: Näytetäänkö tunnisteet suodattimet kurssien nimien yläpuolella.
  • Pallukat: Määrittää kurssien alapuolella näkyvät ympyränmuotoiset navigaatiopainikkeet, joilla voi selata kursseja sivuttaissuunnassa.
  • Näytä vain teksti: Näytä kurssikuvaus vain tekstinä
  • Näytä viimeisimmät kurssit: Valitse tämä, jos haluat näyttää viimeisimmät kurssit kurssiluettelossa.
  • Näytä suositellut kurssit: Valitse, jos haluat näyttää suositellut kurssit kurssiluettelossa
  • Omat kurssit: Valitse näyttääksesi lohkossa vain käyttäjän omat kurssit
  • Piilotetut kurssit: Valitse näyttääksesi piilotetut kurssit, joihin käyttäjällä on pääsy.
  • Näytä opettaja. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat näyttää opettajan.