1. Tukisivusto
  2. Oppimisalustan käyttöliittymä

Tunnistepilvi (MM Tagcloud)

Samaan tapaan kuin Flix-lohko, myös Tagcloud mahdollistaa kurssien listaamisen mille tahansa sivulle. Erona Flix-toimintoon on kuitenkin se, että Tagcloudissa ei voida jaotella kursseja kategorioittain, eikä siellä ole omaa kohtaa "Uusille" ja "Suosi

Tunnistepilvi

Tunnistepilvi on Flix-toiminnon edeltäjä, joten lähtökohtaisesti emme enää suosittelemme käyttämään Tagcloudia, vaan siirtymään uuteen Flix-toimintoon.

Tagcloudin käyttöönotto ja asetukset

Lisää lohko seuraavasti Muokkaustila päälle > Lisää lohko > MM Tagcloud. Lohko käyttää kurssien kuvia, nimiä ja kurssikuvausta korttien esittämiseen.

Muokkaustila sisältää asetukset lohkon otsikolle, kurssien järjestykselle ja kurssikorttien ulkonäölle. Lohkon oikeassa yläkulmassa olevaa Hammasratas-ikonia gear-cog klikkaamalla aukeaa pudotusvalikko, jonka kautta pääsee muokkaamaan lohkon asetuksia:

• Lohkon otsikko: Tästä kentästä voidaan määrittää tagcloudin otsikko.
  • Kurssien järjestys: Tästä kentästä voidaan määrittää, missä järjestyksessä kurssit näytetään.
  • Choose theme for cards: Tästä kentästä voidaan valita kurssien korttien muotoilu.